joydyevafoam

Каква е стелката на материала EVA

Време за освобождаване: 2022-10-26 10:23:20  Хитове: 13

eva материал is широко използван материал и този изкуствен материал е широко използван както в индустрията, така и в живота. Сред тях стелките на EVA са един от най -често срещаните продукти на EVA. И така, какви са характеристиките на даден материал и какво да кажем, когато се използва за направата на стелки? (E) и винилацетат (VA), наричани EVA или E

VAC. Наличното съдържание на винилацетат (VA) е 5% до 40%. В сравнение с полиетилен, EVA намалява кристалността и подобрява гъвкавостта, устойчивостта на въздействие, съвместимостта на пълнители и топлинните характеристики поради въвеждането на винилацетат мономер в молекулната верига. Най -общо казано, ефективността на EVA смола зависи главно от съдържанието на винилацетат върху молекулната верига. Тъй като можете да коригирате съотношението на съставните компоненти, за да отговорите на различни нужди от приложението, толкова по -голямо съдържание на съдържанието на VA, относителното подобряване на неговата прозрачност, мекота и здравина. Когато се използва в продуктите на стелката, съдържанието на съдържанието на VA обикновено е по -високо, което е да осигури по -добър комфорт и експлоатационен живот.


-/В обичайната стелка на EVA се формира чрез студено натискане, а основната продукция Стъпките са както следва.-

7.jpg

1: Нарежете материала EVA, който пасва на тъканта в размер, подходящ за размера на стелката2: печете отрязания материал на EVA във фурна При около 150

190 ° C, докато материалът на EVA стане мек и втвърден.


3: Поставете омекотения материал на EVA в машината

39; s формата за формоване. Формиращата форма обикновено е куха, а температурата на формата се контролира между 15 и 20 ° C с хладилна вода.

4: материалът на EVA е студен-shrink и под налягане под формата, причинявайки формата на материала на EVA За да се промени, за да формира формата на стелката.

5: Подрязване или рязане на натиснатата стелка EVA. Направете стелки.&#

-по -горе е информация за eva

39; s стелка; Ние сме старши доставчици на пяна EVA, ангажирани да предоставят на клиентите високо

quality eva sponge персонализирана услуга. Ако търсите свързани продукти, моля, свържете се с нас. Щастливи сме да ви служим.


предишен: Инжекционно формо...

Следващия: Какви са индустри...