joydyevafoam

Как да създадем косплей костюм от Eva Foam?

Време за освобождаване: 2022-10-26 11:44:25  Хитове: 14

eva пяна е перфектен материал за приготвяне на костюми и реквизити от всички различни видове.

какво е пяна eva? известен като кок. Можем да нарежем кифлата на листове с предпочитана дебелина или да изработим материала в определена форма, парче или профил.

  

1 (7).jpg

advantages на eva пяна за косплей


it е дълбоко обичан от косплейърите и опората прави поради него

39; s леки, ниски

cost и може лесно да се изрязва, издълбава и дори с топлината, за да създаде впечатляващи форми.

какъв тип пяна е Най -доброто за косплей мечове, броня и глава? Всичко, което трябва да направите, е да регулирате дебелината за вашия костюм.

&#-

how дебел трябва да е eva пяна да бъде за косплей?

in моя опит, то

39; S по -добре да използвате една или 2,25 \\ нинча дебела пяна листове за вашата броня с косплей, дебелина 0,5 инча за вашите шапки. За твърди, но безтегловни мечове и други оръжия, ние

39; d предлагаме EVA пяна с висока плътност за вашия косплей, можете да изберете или 2.25

inch
thick пено по -малко слоеве.

&#-&#---Какво е безопасно лепило, което да се използва на Eva пяна? Битка това, което най -доброто и безопасно лепило е да използвате на Eva пяна, всички ми казаха с абсолютна увереност, че най -доброто лепило за използване е контактният цимент на DAP Weldwood. Някои може да го окажат досадно, защото има сравнително дълго време за втвърдяване, така че

39; не е най -удовлетвореният материал, но работи! Косплей?H9c58c29e261b4aacb4993bf29617908eC.jpg


&#

heat оформянето е едно от най -вълнуващите неща за работата с Eva Foam за косплей. Използвайте топлинен пистолет, за да добавите малко форма към някои иначе гладки парчета. Не можете да огънете пяна, особено по -дебелите листове от пяна, по драматични начини, но можете абсолютно да разберете някои хубави завои и извивки.

wanted, за да създадете остри ъгли? Можете да опитате да огънете горещата пяна към ръба на масата.How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_4.jpg

how да рисувате eva foam cosplay


real magic идва, когато грундирате костюма си Eva пяна с цвят!



Step 1: Prepare Tools and Materials

Materials:How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_5.jpg

Plastidip


Weldwood original contact cement

Acrylic paints in the Цветове и покрития по ваш избор

metallic пигменти и и акрилна среда (ако можете да го получите)

spray боя (ако можете да го получите)

through покрива уплътнителят, mod podge или някакво друго покритие


tools:

upholstery пяна за пяна или грим гъби

disposable четки за боядисване

nicer четки Eva пяна

by сега вие

39; ve поставяте парчетата си Eva пяна в едно парче и преди да ги оцветите, трябва да им дадете грунд, за да избегнете груба неравномерна повърхност. Plastidip е чудесен материал за грундиране, който може да ви помогне да направите това. Но не забравяйте да го използвате в вентилирана зона, тъй като той не мирише добре. Пластидип. Опитайте се да разпространявате възможно най -дори палто, без да оставяте много петна или ивици.

step 3: Започнете да рисувате, след като стане суха!

\\ не са начини Да рисуваш върху пяна на Ева, но мисля, че най -интересното е да се използва акрилна боя. Можете да използвате флуоресцентно за впечатляващ резултат.

step 4: горни палта и уплътняване


add слой от някакъв уплътнител, когато боята е суха, за да защити The повърхност. Използвайте молитви уплътнители като мод podge или акрилни медии.


wher

101; За да купите&eva пяна#for cosplay?&#eva пяна може да се намери в много продукти, като дебелите плочки, използвани за подово покритие и по -меки подложки, които се събират в ролки. Тези две могат да бъдат намерени в хардуерните магазини и обикновено ще имат текстури, които могат да бъдат полезни, ако създавате определени видове броня.


there има начини да получите занаятчийска пяна и ролки, които са по -тънки и гладки от двете страни, отидете на магазина Walmart или вземете пакет с проба от пяна EVA с различна твърдост на брега в A4 лист от Hongrui. След това ще отрежем листа в любимия ви размер и врата

to

door към вас в най -краткото време!



this статия показва основен косплей на Eva Foam За начинаещи, но ние вярваме, че всеки може да създаде впечатляващи костюми със сърце и душа.


предишен: Какви са индустри...

Следващия: No